Complimenten voor nieuwe Er Op Uit-boekje

Complimenten van LEF over het eerste van de gemeente Nissewaard tijdens de commissie bestuur gisteravond. Volgens de partij geeft het boekje een goed beeld wat er in de gemeente is te doen. “En dat is een hoop”, zo stelde de partij tevreden vast. In het verleden was de partij nog wel eens kritisch over de uitgave, omdat er volgens LEF (destijds TROTS) te weinig was nagedacht over de promotie van het boekje.

Werd tijdens de eerste uitgave het boekje in 2010 vooral verspreid in Spijkenisser winkels en het gemeentehuis, inmiddels wordt het boekje ook verspreid in VVV’s, hotels, bungalowparken en campings op Voorne-Putten en daarbuiten. LEF is tevreden: “Je wilt bezoekers verleiden om naar Nissewaard te komen. Als dan boekjes worden verspreid in de winkels is dat eigenlijk de verkeerde plaats. Je moet een fase eerder zitten, waar je mensen nog kunt verleiden om naar onze gemeente te komen. We zijn blij dat dit inmiddels ook gebeurt.”

Author: LEF

Share This Post On