Verklaring Mia Sliwinski

homepage lef

Verklaring inzake twitterbericht “karma is a bitch”, Mia Sliwinski, raadslid LEF Nissewaard

16 september 2015

Geachte raadsleden, college en andere toehoorders,

Vrijdagavond j.l. heb ik een bericht op social media gepost met de volgende tekst; ‘Grote kraan op Moskee in Mekka gevallen. Zeker 60 doden en 80 gewonden. Karma is a bitch! #9/11’

Met name de term ‘karma is a bitch’ wordt mij zwaar aangerekend. De betekenis die ik heb gemeend te zeggen is ‘het lot is wreed’. In mijn beleving dan ook de exacte betekenis van deze term. Van een betekenis anders dan die ik heb bedoeld, neem ik afstand. Wel betreur ik het dat de niet door mij bedoelde betekenis mij wel in de mond wordt gelegd en kennelijk een dusdanig effect heeft gesorteerd, dat mensen zich hierdoor gekwetst voelen. Het is nooit mijn intentie geweest om dat te doen. Iedereen die mij persoonlijk kent weet dat ik op generlei wijze mensen opzettelijk kwets. Ik spreek de hoop uit dat men mij deze foute inschatting vergeeft.

 

Mijn werk als raadslid is voor mij bijzonder belangrijk en heb dat steeds naar eer en geweten gedaan. Ik ben dan ook van plan dit nu en in de toekomst te blijven doen. De nu ontstane situatie is, dat ik verder zal gaan als éénmansfractie onder de naam die reeds bij u bekend is, LEF Nissewaard.

Ik dank u voor uw aandacht,

Mia Sliwinski

Author: LEF

Share This Post On